Σεισμοσ Καστορια - Seismos Tromos Apo Tis Epta Isxyres Donhseis Sthn Kastoria Ti Leei O Lekkas Newsbomb Eidhseis News / Δεν κάνω τίποτα περισσότερο από αυτό που μου λέει η καρδιά ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα στην καστοριά.. Ανησύχησαν οι κάτοικοι της καστοριάς από σεισμική δόνηση που σημειώθηκε τα ξημερώματα του βορειοδυτικά της αθήνας και 17 χμ. Δεν κάνω τίποτα περισσότερο από αυτό που μου λέει η καρδιά ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα στην καστοριά. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε και την καστοριά, το απόγευμα της τετάρτης. Κύριε χουλιάρα είμαι κάτοικος καστοριάς και σήμερα το πρωί νιώσαμε τον σεισμό. Ο σεισμός είχε επίκεντρο 24 χιλιόμετρα δυτικά/νοτιοδυτικά της καστοριάς.

Κύριε χουλιάρα είμαι κάτοικος καστοριάς και σήμερα το πρωί νιώσαμε τον σεισμό. Επιμελεια pagenews team 01.11.2019 | 08 σεισμός τώρα: Δεν αναφέρθηκαν θύματα ή ζημιές. Σεισμός πάνω από 4 ρίχτερ κοντά στην καστοριά. Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το.

Seismos 5 9 Rixter Sth 8essalia Ais8htos Sthn Kastoria
Seismos 5 9 Rixter Sth 8essalia Ais8htos Sthn Kastoria from sentra.com.gr
Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε επίκεντρο 19 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς σε εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα. .σεισμοσ σεισμοσ εντοπιζεται σεισμοσ εστιακο βαθοσ σεισμοσ καστορια σεισμοσ μακεδονια σεισμοσ πριν λιγο σεισμοσ σημερα σεισμοσ τωρα. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε και την καστοριά, το απόγευμα της τετάρτης. Η καστοριά είναι πόλη της μακεδονίας, έδρα του δήμου καστοριάς και πρωτεύουσα της περιφερειακής ενότητας καστοριάς στην δυτική μακεδονία. Εντονη σεισμική δραστηριότητα από τις πρωινές ώρες στην καστοριά. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε αργά το βράδυ της τρίτης στην καστοριά. Τι λένε οι σεισμολόγοι για τον σεισμό στα ελληνοαλαβανικά σύνορα. Ο πραγματικός πληθυσμός της πόλης ανέρχεται στους 20.000 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011.

Επιμελεια pagenews team 01.11.2019 | 08 σεισμός τώρα:

Σεισμός πάνω από 4 ρίχτερ κοντά στην καστοριά. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της βόρειας ελλάδας και. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Δεν κάνω τίποτα περισσότερο από αυτό που μου λέει η καρδιά ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα στην καστοριά. Επιμελεια pagenews team 01.11.2019 | 08 σεισμός τώρα: Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την καστοριά μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της τετάρτης. Δυτικά της καστοριάς και εστιακό βάθος 5 χλμ. Ο πραγματικός πληθυσμός της πόλης ανέρχεται στους 20.000 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Σύμφωνα με την εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,5 ρίχτερ και κατεγράφη στις 17:21, με. Εντονη σεισμική δραστηριότητα από τις πρωινές ώρες στην καστοριά. Ακολουθήστε τις ειδήσεις του eretikos.gr στο google news. Κύριε χουλιάρα είμαι κάτοικος καστοριάς και σήμερα το πρωί νιώσαμε τον σεισμό. .σεισμοσ σεισμοσ εντοπιζεται σεισμοσ εστιακο βαθοσ σεισμοσ καστορια σεισμοσ μακεδονια σεισμοσ πριν λιγο σεισμοσ σημερα σεισμοσ τωρα.

Σεισμός πάνω από 4 ρίχτερ κοντά στην καστοριά. Τετάρτη, 12 μαΐου 2021 01:16. Δεν κάνω τίποτα περισσότερο από αυτό που μου λέει η καρδιά ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα στην καστοριά. Κύριε χουλιάρα είμαι κάτοικος καστοριάς και σήμερα το πρωί νιώσαμε τον σεισμό. Εντονη σεισμική δραστηριότητα από τις πρωινές ώρες στην καστοριά.

Seismos 4 9 Rixter Sthn Albania Konta Sthn Kastoria Alfavita
Seismos 4 9 Rixter Sthn Albania Konta Sthn Kastoria Alfavita from www.alfavita.gr
Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε αργά το βράδυ της τρίτης στην καστοριά. Σεισμός σημειώθηκε νωρίς το πρωί της παρασκευής (01.11.2019), ο οποίος ταρακούνησε την καστοριά και περιοχές της ηπείρου. Δυτικά της καστοριάς και εστιακό βάθος 5 χλμ. Το άρθρο σεισμοσ τωρα καστορια εμφανίστηκε πρώτα στο εκκλησια online. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στα ελληνοαλβανικά. Σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα (00:31), σήμερα τετάρτη το επίκεντρο του σεισμού καταγράφεται στο χωριό πτεριά του δήμου καστοριάς. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην καστοριά και πιο συγκεκριμένα 10 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της λίμνης ορεστιάδας. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 18 χιλιόμετρα δυτικά της καστοριάς, ενώ το εστιακό βάθος μετρήθηκε στα πέντε χιλιόμετρα.

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου.

Σεισμός σημειώθηκε νωρίς το πρωί της παρασκευής (01.11.2019), ο οποίος ταρακούνησε την καστοριά και περιοχές της ηπείρου. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στα ελληνοαλβανικά. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της παρασκευής (1/11), η οποία «ταρακούνησε» την καστοριά. Ο σεισμός έγινε αισθητός τόσο στην πόλη της καστοριάς όσο και σε άλλες πόλεις. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην πόλη της καστοριάς, αλλά και στις γύρω περιοχές. Τι λένε οι σεισμολόγοι για τον σεισμό στα ελληνοαλαβανικά σύνορα. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην καστοριά. Δεν αναφέρθηκαν θύματα ή ζημιές. Η καστοριά είναι πόλη της μακεδονίας, έδρα του δήμου καστοριάς και πρωτεύουσα της περιφερειακής ενότητας καστοριάς στην δυτική μακεδονία. Ανησύχησαν οι κάτοικοι της καστοριάς από σεισμική δόνηση που σημειώθηκε τα ξημερώματα του βορειοδυτικά της αθήνας και 17 χμ. Δεν κάνω τίποτα περισσότερο από αυτό που μου λέει η καρδιά ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα στην καστοριά. Το άρθρο σεισμοσ τωρα καστορια εμφανίστηκε πρώτα στο εκκλησια online. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της βόρειας ελλάδας και.

Δεν αναφέρθηκαν θύματα ή ζημιές. Σύμφωνα με την εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,5 ρίχτερ και κατεγράφη στις 17:21, με. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην καστοριά και πιο συγκεκριμένα 10 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της λίμνης ορεστιάδας. Η καστοριά είναι πόλη της μακεδονίας, έδρα του δήμου καστοριάς και πρωτεύουσα της περιφερειακής ενότητας καστοριάς στην δυτική μακεδονία. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της βόρειας ελλάδας και.

Isxyros Seismos Sthn Albania Konta Sthn Kastoria To Epikentro Ais8htos Sth Boreia Ellada Cnn Gr
Isxyros Seismos Sthn Albania Konta Sthn Kastoria To Epikentro Ais8htos Sth Boreia Ellada Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Ακολουθήστε τις ειδήσεις του eretikos.gr στο google news. Δεν αναφέρθηκαν θύματα ή ζημιές. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,7 ρίχτερ. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε και την καστοριά, το απόγευμα της τετάρτης. Ανησύχησαν οι κάτοικοι της καστοριάς από σεισμική δόνηση που σημειώθηκε τα ξημερώματα του βορειοδυτικά της αθήνας και 17 χμ. Κύριε χουλιάρα είμαι κάτοικος καστοριάς και σήμερα το πρωί νιώσαμε τον σεισμό. Επιμελεια pagenews team 01.11.2019 | 08 σεισμός τώρα: Σεισμός έντασης 3,8 της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην καστοριά νωρίς το πρωί.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,5 ρίχτερ και κατεγράφη στις 17:21, με.

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε αργά το βράδυ της τρίτης στην καστοριά. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε και την καστοριά, το απόγευμα της τετάρτης. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ταρακουνήθηκε η καστοριά και διάφορες περιοχές της δυτικής μακεδονίας. Δεν αναφέρθηκαν θύματα ή ζημιές. Σεισμός πάνω από 4 ρίχτερ κοντά στην καστοριά. Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την καστοριά μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της τετάρτης. Δυτικά της καστοριάς και εστιακό βάθος 5 χλμ. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην πόλη της καστοριάς, αλλά και στις γύρω περιοχές. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 ρίχτερ σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. Σεισμός σημειώθηκε νωρίς το πρωί της παρασκευής (01.11.2019), ο οποίος ταρακούνησε την καστοριά και περιοχές της ηπείρου. Ο πραγματικός πληθυσμός της πόλης ανέρχεται στους 20.000 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 r σημειώθηκε πριν από λίγο, στις 00:31, με το επίκεντρο να εντοπίζεται έξω από την πόλη της καστοριάς και σε απόσταση 44 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της. Ανησύχησαν οι κάτοικοι της καστοριάς από σεισμική δόνηση που σημειώθηκε τα ξημερώματα του βορειοδυτικά της αθήνας και 17 χμ.